dilluns





feliç dia de la dona treballadora ♀



berguedana.alta.rissos.dents ortopèdiques.
amb complexes.agressiva.dolça.responsable.desordenada.
lectora de diàlegs.estudiant desubicada.ploranera.
amb poca paciència.patumaire.amant de la fotografia.colors vius.
idees poc comunes.assertiva.sons de guitarra.nascuda al juny.
de mèrida.amiga dels meus amics.maniàtica.records.
dates a la memòria.desorganitzada.mal humor.

odi a la desigualtat.

de nom Laia.

1 comentari:

  1. Sona extrany, però no m'agraden certes diades... És allò que es diu discruminació positiva; i en cert moment històric, té un sentit, però llavors el deixa de tenir. Dia de la dona treballadora? Què hi és el de l'home treballador? El primer símbol d'igualtat serà el dia que no faci falta un recordatori de la dona treballadora, sinó del treball, dels éssers treballadors. Com tampoc m'agrada el dia de l'orgull homosexual, ja que no hi és el de l'ogull eterosexual (el meu).

    Tampoc no m'agrada Tot sants, jo vaig al cementeri sempre que vull...

    Les dones són un exemple del treball i del sacrifici... Portan cases, fills, estimant, treballant, etc. No necessiten d'un dia, ara mateix, en el seu moment històric si. Saps d'on ve la diada? Doncs agafa la data d'un dia en que van morir cremades en una fàbrica un grup de dones que reclamaven drets... Ara mateix, simplement no hem de reconèixer, ni d'elevar, sinó d'igualtat i justicia.

    Per cert, no et veig ni agrasiva, ni malhumorada, ni maniatica... Sinó el contrari, molt riallera, tot energia, i una mica als núvols, això si... És el que té ser bessons, amb mans psíquiques, i ser alt...

    Àlex.

    ResponElimina